Tiedottaminen

2.1 Tiedotuskanavat

Opiskeluun liittyvistä ajankohtaisista asioista, opetusjärjestelyjen muutoksista sekä erilaisista tapahtumista saat tietoa seuraavista lähteistä:

  • Oppilaitoksen ensisijainen ja virallinen tiedotuskanava on opintohallintajärjestelmämme Wilma. Sieltä löytyvät mm. ryhmien ja opettajien lukujärjestykset. Voit laittaa myös opettajalle Wilma-viestiä. Voit saada sähköpostiisi ilmoituksen tulleesta Wilma-viestistä (Wilman Ilmoitusasetukset-kohta). Voit myös ohjata ilmoitukset Wilma-viesteistä tulemaan omaan sähköpostiisi (tee muutos Wilmassa).
  • Verkko-oppimisympäristöstämme itslearningistä. Täältä löydät Opiskelijan ohjeet –kurssilta tärkeitä tarvitsemiasi dokumentteja. Opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@bc.fi. Opiskelijoiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@student.bc.fi. Nimien ä- ja ö-kirjaimet on korvattava a- ja o-kirjaimilla.
  • Voit ohjata oppilaitoksen sähköpostiin tulevat viestit eteenpäin toiseen sähköpostiosoitteeseen. Tämän muutoksen voit tehdä oppilaitoksen sähköpostin asetuksissa (webmail).
  • Postia opettajille ja muulle henkilöstölle voit jättää myös infon kautta.
  • Kotisivuiltamme bc.fi. Sivujen alareunasta löydät Sisäiset pikalinkit –valikon. Tallenna useimmiten käyttämäsi linkit itsellesi kirjanmerkeiksi.
  • Erillisistä tiedotustilaisuuksista (mm. valmistumis-, työpaikalla tapahtuva oppiminen- ja kv-infot)
  • Info-tv:stä
  • Ilmoitustauluilta
  • Luokkatilojen ovenpieli-ilmoituksista (esim. tunnin peruuntuminen tai opetustilan muutos)
  • Sosiaalisesta mediasta:

Opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@bc.fi. Opiskelijoiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@student.bc.fi. Nimien ä- ja ö-kirjaimet on korvattava a- ja o-kirjaimilla.

Voit ohjata oppilaitoksen sähköpostiin tulevat viestit eteenpäin toiseen sähköpostiosoitteeseen. Tämän muutoksen voit tehdä oppilaitoksen sähköpostin asetuksissa (webmail).
Postia opettajille ja muulle henkilöstölle voit jättää myös infon kautta.

2.2 Opiskelijapalaute

Keräämme opiskelijapalautetta monipuolisesti ja kattavasti koko opintopolun ajalta. Kartoitamme säännöllisillä opiskelijakyselyillä mielipiteitä opiskelusta ja oppilaitoksesta kehittääksemme toimintaamme. Vastaaminen sähköisiin kyselyihin ja palautelomakkeisiin on mahdollista nimettömänä, eikä vastauksia yhdistetä henkilöön.
Toimintamme kehittämisessä meitä auttaa, jos perustelet antamaasi palautetta. Palautteesi on meille tärkeä!